بهگزارش میراثآریا و بهنقل از روابطعمومی ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، صادق برزگر یکشنبه ۷ اسفند ۱۴۰۱ با اعلام خبر فوق گفت: ۲۰ اثر از محصولات فاخر و خلاقانه صنایعدستی مازندران به هفتمین جشنواره بینالمللی سرو سیمین فجر ارسال شد که پس از داوری نهایی اثر هنری هنرمند مازندرانی علیرضا رستمی اسانلو توانست دیپلم افتخار این جشنواره را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران افزود: سال گذشته خانواده گلرد، از هنرمندان صاحبنام رشته لاکتراشی کشور و دارای مهراصالت یونسکو، توانستند جایزه سرو سیمین جشنواره را همراه با چهار استان دیگر به صورت مشترک از آن خود کنند.
او با اشاره به ظرفیت قابل توجه هنرمندان استان و تنوع رشتههای صنایعدستی و هنرهای سنتی در مازندران بیان کرد: این جشنوارهها بهترین فرصت برای ارائه پتانسیلهای بومی_محلی و همچنین ایجاد انگیزه و حس رقابت بین هنرمندان مختلف میشود و زمینه ارتباط و تبادل تجربیات هنرمندان را فراهم میکند.
همچنین علی رضا رستمی اصانلو هنرمند مازندرانی متولد قائمشهر از صنعتگران دارای پروانه تولید انفرادی در رشته سفال و سرامیک در خصوص فعالیت خود در حوزه سفالگری گفت: فعالیت خود را از ۱۸سال پیش آغاز کردم و حدود ۱۰سال پیش بهصورت حرفهای در زمینه لعاب مشغول به فعالیت هستم.
از فعالیت هنری او میتوان برگزاری ۳ نمایشگاه انفرادی و شرکت در بیشتر ۱۰ نمایشگاه گروهی و حضور در نمایشگاه انفرادی سرامیک خشت اول در سال ۱۳۹۶و خشت دوم در سال ۱۳۹۷ و خشت سوم در سال ۱۳۹۸ همچنین نمایشگاه گروهی صنایعدستی هزاردستان در موزه ملی ایران آذر ۱۳۹۵ و دیگر نمایشگاه کشور نام برد.
لعاب فلز بر روی سرامیک مورد توجه او بوده و محصولاتش به اکثر استانهای کشور ارسال و در گالریها و فروشگاههای هنری و فرهنگی وزین به فروش میرسد.
او افزود نمایشگاهها ظرفیت بالقوه و تازهای را از هنر سرامیک عیان کرده است.
رستمی با بیان اینکه برای تهیه مواد اولیه از کارخانجات استانهای دیگر مشکلاتی وجود دارد، افزود: در صورتی که فضای مناسب برای دپوی مواد اولیه در دسترس باشد قادر به تولید محصولات بیشتر، باکیفیتتر و باقیمت مناسبتر با قابلیت صادرات خواهم بود.
سفالگران مازندران بسیار فعال و موفق هستند
همچنین معاون صنایع دستی ادارهکل میراثفرهنگی گردشگری و صنایعدستی استان مازندران گفت: هنرمندان سفالگر استان مازندران به علت پیشینه و سابقه مناسب هنر سفالگری در این استان و وجود خاک مناسب و هویت غنی در این استان بسیار فعال و موفق هستند بهطوریکه روستای ملی سلیمان آباد تنکابن به عنوان روستای ملی سفال در سال ۱۳۹۹ به ثبت ملی رسید.
او ادامه داد: در سال گذشته مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان برای حمایت از تولید سفالگر برنده دیپلم افتخار، به این هنرمند پرداخت شد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/